ΠΡΟΦΙΛΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ & ΥΓΡΗΣ ΒΑΦΗΣΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΗΣΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νεοδυναμική ΕΠΕ
Μηχανήματα Αμμοβολής Βαφής & Επιμετάλλωσης
ΦΟΡΗΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ
ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ/ΥΑΛΟΒΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ
SODABLASTING
ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ
ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
ΑΜΜΟΒΟΛΕΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΜΜΟΒΟΛΩΝ / ΥΔΡΟΑΜΜΟΒΟΛΩΝ
ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ / ΥΔΡΟΑΜΜΟΒΟΛΗΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΜΜΟΒΟΛΩΝ
ΥΛΙΚΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ

Υλικά αμμοβολής κατάλληλα για κάθε εφαρμογή καθαρισμού με μεγάλη ποικιλία σχήματος και κοκκομετρίας

Ανακυκλώσιμα Υλικά:

  • Καφέ Οξείδιο του αλουμινίου (Brown Fused Aluminum Oxide)
Πολύ επιθετικό υλικό (κοφτερό) κατάλληλο για τον καθαρισμό μεταλλικών αντικειμένων (αφαίρεση χρώματος σκουριάς, διάβρωσης κλπ). Το πιο διαδεδομένο σε καμπίνες αμμοβολής ή όταν μπορούμε να ξαναμαζεύουμε το υλικό. Σε διάφορες κοκκομετρίες από 45 έως 2800μm.

  • Λευκό Οξείδιο του αλουμινίου (White Aluminum Oxide)
για οδοντοτεχνίτες κυρίως, σε κοκκομετρίες 50μm, 110μm, 150μm, 250μm, καθαρότητας 99,78%, Αυστριακής προέλευσης, σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

  • Υαλοσφαιρίδιο (Glass Beads)
Σε σχέση με το οξείδιο είναι πιο ήπιας μορφής υλικό (όχι κοφτερό), αλλά με καλύτερη τελική επιφάνεια στο αντικείμενο (επιφάνεια σατινέ). Χρησιμοποιείται κυρίως στα αλουμίνια και σε ευαίσθητα μέταλλα. Σε διάφορες κοκκομετρίες από 40 έως 850μm.

  • Χαλυβοσφαιρίδιο (Steel Shot)
Πολύ ανθεκτικό υλικό με κύκλο ζωής εως 3000 φορές, ιδανικό για shot peening. Εχει σφαιρικό σχήμα και συστήνεται για αμμοβολές πιεστικού τύπου. Σε διάφορες κοκκομετρίες από 80 έως 2360μm.

  • Χαλυβότριμμα (Steel Grit)
Ίδια χημική σύνθεση με το παραπάνω. Η διαφορά τους είναι ότι έχει γωνιώδες σχήμα κάτι που το καθιστά πολύ κοφτερό αλλά με μικρότερη διάρκεια ζωής. Και αυτό συστήνεται για πιεστικές αμμοβολές. Σε διάφορες κοκκομετρίες από 120 έως 2800μm.

  • Steel Cut Wire
Είναι σύρμα κομμένο, ακόμα πιο κοφτερό και πιο ανθεκτικό από τα παραπάνω ενώ δημιουργεί και μικρότερες φθορές στα μέρη της τουρμπίνας. Σε διάφορες κοκκομετρίες από 400 έως 2400μm.


  • Πλαστικό υλικό (Plastic Media)
Δεν τραυματίζει καθόλου την αρχική επιφάνεια και αφαιρεί μόνο τα ξένα σώματα. Χρησιμοποιείται κυρίως στην αεροναυπηγική και στην βιομηχανία τροφίμων. Σε κοκκομετρία από 425 έως 850μm.


Μη Ανακυκλώσιμα Υλικά:
  • Χαλαζιακή άμμος (Silica Sand)
Επιθετικό και οικονομικό υλικό αλλά επιβλαβή για την υγεία.  Προτείνεται για υδροαμμοβολή ή αμμοβολή ανοικτού κυκλώματος αλλά πάντα με την χρήση μέσων προστασίας. Σε διάφορες κοκκομετρίες από 100 έως 1000μm.

Οικολογική μέθοδος καθαρισμού, αφαιρεί μόνο τα ξένα σώματα και δεν τραυματίζει, ούτε ματάρει καθόλου την αρχική επιφάνεια. Άλλα πλεονεκτήματα:Υδατοδιαλυτό, Δεν γδέρνει, Δουλεύεται γρήγορα, Δεν στρεβλώνει, Οικολογικό - Μη τοξικό, Αφαιρεί τα λιπαρά στοιχεία, Αβλαβές.

  • Μαύρο υλικό λαρίμνης (Iron Slag)
Πολύ οικονομικό υλικό, το πλέον διαδεδομένο για εξωτερικές εργασίες αμμοβολισμού. Χρησιμοποιείται μόνο σε αμμοβολές ανοιχτού κυκλώματος καθώς δεν ανακυκλώνεται και δημιουργεί πολύ σκόνη. Σε δύο κοκκομετρίες 0,5 - 1mm και 0,5 - 2,7mm.


* Όλα τα παραπάνω υλικά υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας στον Ασπρόπυργο Αττικής, συσκευασμένα σε 25kg σακιά ή big bag και είναι δυνατή η παράδοση στην έδρα σας εντός Αττικής ή μέσω μεταφορικής στην υπόλοιπη Ελλάδα.
ΠΡΟΦΙΛ|ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣ|ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ & ΥΓΡΗΣ ΒΑΦΗΣ|ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΗΣ|ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ|ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ