ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

17/09/2018  Κατασκευή και εγκατάσταση μιας φιλτρομονάδας με 10 πολυεστερικά αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα και απορροφητήρα 15ΗΡ. Τοποθετήθηκε σε εγκατάσταση ηλεκτροστατικής βαφής που είχε πρόβλημα με την υπάρχουσα αναρρόφηση.


 

 


26/06/2018  Εγκατάσταση ηλεκτροστατικής βαφής πολύ μικρών αντικειμένων με χρώματα πούδρας.


 

 


21/05/2018  Κατασκευή καμπίνας ξηρού τύπου για την υγρή βαφή αγαλματιδίων. Διαθέτει διπλή συγκράτηση χρώματος με χάρτινο φίλτρο ΗΡ και φίλτρο paint stop.


 

 


20/03/2018  Κατασκευή φούρνου για την ηλεκτροστατική βαφή μικρών αντικειμένων με χρώματα πούδρας.


 

 


05/03/2018  Κατασκευή αυτόματου μηχανήματος αμμοβολής για τον αμμοβολισμό μικρών αντικείμενών μεγέθους έως 20Χ20cm με οποιοδήποτε υλικό αμμοβολής. Μέσα σε 2 λεπτά αμμοβολίζονται αυτόματα 16 χειρολαβές ξιφασκίας και από τις δύο πλευρές. Περιλαμβάνει 4 αυτόματα πιστόλια και 8 περιστρεφόμενους άξονες.


 

 


01/03/2018  Κατασκευή καμπίνας με καταρράκτη νερού για την υγρή βαφή αντικειμένων.


 

 


18/01/2018  Κατασκευή καμπίνας αμμοβολής με αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο στις διαστάσεις που μας υπέδειξε ο πελάτης. Διαθέτει μπουράτο για τον αυτόματο αμμοβολισμό μικρών αντικειμένων ταυτόχρονα.


 

 


03/10/2017  Κατασκευή καμπίνας αμμοβολής πιεστικού τύπου MP125, για τον αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό διάφορων μερών του πλοίου όπως αντλίες, μοτέρ βαλβίδες κλπ. Η αμμοβολή περιλαμβάνει περιστρεφόμενο τραπέζι βαρέως τύπου για αντικείμενα μέχρι 400kg και σχίσιμο στην οροφή για την φορτοεκφόρτωση των αντικειμένων με γερανό.


 

 


26/09/2017  Κατασκευή οριζόντιας καμπίνας αμμοβολής αναροφητικού τύπου MS150, κατάλληλη για την αφαίρεση καουτσούκ από κυλίνδρους και προετοιμασίας τους για αναγόμωση. Μας ζητήθηκε να φτιάξουμε βαγονάκι για την οριζόντια μετακίνηση του πιστολιού με ρυθμιζόμενο ύψος και παρακάτω βλέπετε τα αποτελέσματα.


 

 


07/09/2017  Υδροαμμοβολή με το πρωτοποριακό σύστημα Aquastorm της Airblast, πολύ παραγωγικό και ελάχιστη κατανάλωση υλικού


 

 


01/08/2017  Φουρνάκι υψηλής ακριβείας ±1°C, για εργαστηριακούς σκοπούς και για κεραμικές βαφές με απολυτη ακρίβεια.


 

 


18/07/2017  Κατασκευή καμπίνας αμμοβολής πιεστικού τύπου MP170, σε πελάτη μας στην Σαντορίνη για την αφαίρεση σκουριάς και χρώματος από γουρούνες και μηχανές σκούτερ.


 

 


26/06/2017  Κατασκευή καμπίνας αμμοβολής πιεστικού τύπου MP140, για τον αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό διάφορων μερών φορτηγών. Η αμμοβολή περιλαμβάνει περιστρεφόμενο τραπέζι βαρέως τύπου, σχίσιμο στην οροφή για την φορτοεκφόρτωση των αντικειμένων με γερανό και δονητή για την ομαλή ροή του υαλοσφαιριδίου.


 

 


09/06/2017  Εξαγωγή μιας φιλτρομονάδας DC1000, σε εταιρία παρασκευής βοτάνων στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας, για την απορρόφηση των καπναερίων κατά την επεξεργασία των βοτάνων


 

 


29/05/2017  Κατασκευή 16 κάδων πούδρας πάνω σε τροχήλατο φορείο, για πελάτη μας που βάφει φασόν ηλεκτροστατική και είχει βαρεθεί να καθαρίζει τις αντλίες. Στον πάτο έχουν ειδικό υλικό από fluidizing το οποίο κάνει ανάδευση στην πούδρα χαρίζοντας πολύ ποιοτικό αποτέλεσμα.


 

 


19/05/2017  Κατασκευή μηχανήματος αμμοβολής μαρμάρων MΜ110 για πελάτη μας στην Βέροια κατάλληλη για ματάρισμα και σκάλισμα πλακών μαρμάρου και συναφών ειδών.   


 

 


19/05/2017  Κατασκευή συμπληρωματικής καμπίνας ηλεκτροστατικής βαφής με κυκλώνα και φίλτρο απορρόφησης πούδρας για γρήγορη αλλαγή χρώματος.


 

 


08/05/2017  Παραδόθηκε ακόμα ένα αναβατόριο με αυτόματο διαχωρισμό του υλικού αμμοβολής δικής μας κατασκευής. Θα χρησιμοποιηθεί ένα Airvac, το οποίο θα μαζεύει το υλικό αμμοβολής από τον χώρο που χρησιμοποιήθηκε και θα το ρίχνει στην βάση του αναβατορίου. Κουβαδάκια το σηκώνουν και το ρίχνουν σε ένα σιλό όπου εκεί γίνεται διαχωρισμός του καλού υλικού από τα σκουπιδάκια και την σκόνη. Το άχρηστο υλικό απορροφάται από το ενσωματωμένο φίλτρο ενώ το καλό υλικό ξαναπέφτει μέσα σε αμμοβολή ή σε Big bag.

 

           

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


17/03/2017 Μας ζητήθηκε να κατασκευάσουμε μια πολύ μικρή καμπίνα ηλεκτροστατικής βαφής για δοκιμή των χρωμάτων πούδρας σε μικρά δοκίμια. Αφου ο πελάτης αποδέχθηκε το σχέδιο 5 ημέρες αργότερα εγκαταστήθηκε στο μαγαζί του.

 

           

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


25/02/2017  Επιτυχής εγκατάσταση ενός αυτόματου μηχανήματος αμμοβολής με τουρμπίνα για τον καθαρισμό μιζοδυναμό.

 

           

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


20/01/2017  Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του βαφείου που κατασκευάσαμε στην Πετρογκάζ Κρήτης για την ηλεκτροστατική βαφή φιαλών υγραερίου. Η βαφή γινόταν με πιστόλι υγρής βαφής, ενώ πλέον θα γίνεται ηλεκτροστατικά με χρώματα πούδρας και τα πλεονεκτήματα πολλά. Πολλαπλασιάτηκε η παραγωγή φιαλών, βελτιώθηκε η ποιότητα βαφής, και το κυριότερο η υγεία των εργαζομένων δεν τίθεται πλέον σε κίνδυνο.

 

           

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


04/01/2017  Κατασκευάσαμε με απόλυτη επιτυχία ακόμα μια καμπίνα επιμετάλλωσης, την τρίτη κατά σειρά στον ίδιο πελάτη. Εντός της καμπίνας είναι εγκατεστημένο ένα πιστόλι μεταλλοψεκασμού HVAF ψεκάζοντας πούδρα χαλκού με ταχύτητα 2 mach. Επίσης αναλάβαμε την κατασκευή των αεραγωγών και της φιλτρομονάδας, η οποία κατασκευάστηκε με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και παρ'όλα αυτά κόστισε τα μισά χρήματα από τα αντίστοιχα συστήματα της Ευρωπαϊκής αγοράς. Η φιλτρομονάδα αποτελείται από 40 φυσίγγια τύπου Ultra Web (UW) της Donaldson, με την καινοτόμα τεχνολογία των μικροϊνων. Τα UW φίλτρα δεν αφήνουν την σκόνη πάνω από 2μm να εισχωρήσει μέσα στο χαρτί του φίλτρου δίνοντας ακόμα και 10 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα φίλτρα.

 

           

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


30/12/2016  Τέθηκε σε λειτουργία το σύστημα αμμοβολής ανοικτού κυκλώματος με αναβατόριο και αυτόματο διαχωρισμό του υλικού αμμοβολής. Το σύστημα αποτελείται από μια αμμοβολή ανοιχτού κυκλώματος 200 λίτρων, ένα εξωτερικό φίλτρο απορρόφησης και κατακράτησης της σκόνης και ένα αναβατόριο μεταλλικού υλικού αμμοβολής, στο οποίο γίνεται αυτόματος διαχωρισμός του υλικού. Αφού σκουπίσεις όλο το χρησιμοποιημένο υλικό και το μαζέψεις στην βάση του αναβατορίου, κουβαδάκια το σηκώνουν και το ρίχνουν στο σιλό πάνω από την αμμοβολή όπου εκεί γίνεται διαχωρισμός του καλού υλικού από τα σκουπιδάκια και την σκόνη. Το άχρηστο υλικό απορροφάται από το ενσωματωμένο φίλτρο ενώ το καλό υλικό ξαναπέφτει μέσα στην αμμοβολή.

 

            

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


15/12/2016  Μετά την Κύπρο κατασκευάσαμε το πρώτο βαφείο ηλεκτροστατικής βαφής  για κεραμικές γλάστρες και στην Ελλάδα. Το βαφείο κατασκευάστηκε και παραδόθηκε μέσα σε 3 εβδομάδες.
 

                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


12/12/2016   Κατασκευή συστήματος για την απορρόφηση της πούδρας και της σκόνης που δημιουργείται κατά την διάρκεια του αμμοβολισμού και της βαφής σε ναυπηγοεπισκευαστική μαρίνα. Η εγκατάσταση αποτελείται από δύο πόρτες εισαγωγής αέρα, ένα τελάρο για την απαγωγή του αέρα, έναν απορροφητήρα 15ΗΡ, έναν ηλεκτρικό πίνακα και μια φιλτρομονάδα με 36 σακόφιλτρα.

 

                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


17/11/2016   Μετατροπή μιας ερασιτεχνικής κινέζικης αναρροφητικής αμμοβολής σε επαγγελματικό μηχάνημα αμμοβολής με πολλαπλάσια δύναμη. Αφαιρέσαμε το υπάρχον σύστημα αναρρόφησης και το ερασιτεχνικό πιστόλι αμμοβολής και προσθέσαμε εξαρτήματα της εταιρίας μας ανεβάζοντας την παραγωγικότητα κατά 80%. Επιπλέον αντικαταστήσαμε το υποτυπώδες φίλτρο απορρόφησης της σκόνης με μια φιλτρομονάδα με αυτόματο καθαρισμό φυσιγγίου. Τελός, ντύσαμε την ψιλή λαμαρίνα της καμπίνας με αποξεστικό φύλλο αμμοβολής για να προστατεύσουμε την λαμαρίνα από τυχόν τρύπημα.

 

 

                                                      

 

 

 

 

 


16/11/2016  Κατασκευή φιλτρομονάδας με 10 αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα - φυσίγγια για την απορρόφηση της σκόνης της αμμοβολής. Αναμένεται σύντομα η κατασκευή ενός αναβατορίου με ενσωματωμένο αεροδιαχωριστή υλικού αμμοβολής.

 

 

 

 

 

 

 


27/10/2016  Μετατρέψαμε μια αναρροφητική αμμοβολή σε πιεστική κάνοντας της 3-4 φορές πιο γρήγορη στον καθαρισμό. Η νέα αμμοβολή δίνει την δυνατότητα στον πελάτη μας να καθαρίζει όλων των ειδών της επιφάνειες, να χρησιμοποιεί ακόμα και μεταλλικά βαριά υλικά αμμοβολής και να επιταχύνει τον καθαρισμό κατά 4 φορές.

   

 

 


17/10/2016  Κατασκευή μηχανήματος αμμοβολής μαρμάρων MΜ110 για πελάτη μας στο Πόρτο Χέλι κατάλληλη για ματάρισμα και σκάλισμα πλακών μαρμάρου και συναφών ειδών.   


 

 


14/10/2016  Κατασκευή μηχανήματος καθαρισμού αντικειμένων με αέρα τύπου MC110, με ενσωματωμένο φίλτρο αυτόματης κατακράτησης σκόνης για το συσκευαστήριο Πατρών.   


 
 

28/09/2016  Κατασκευή καμπίνας αμμοβολής οριζόντιου τύπου MS200 για τον αμμοβολισμό μακρόστενων αντικειμένων με δύο θέσεις εργασίας και τρεις πόρτες, δύο μπροστινές και μία πλαϊνή.


 

 


23/09/2016  Κατασκευή καμπίνας αμμοβολής MS100 με ηλεκτρικό μπουράτο για τον αυτόματο καθαρισμό και αστραφτερό φινίρισμα μικρών μεταλλικών αντικειμένων.   

                  

 

   

 
 
 
 

16/09/2016  Συγκρότημα ηλεκτροστατικής βαφής κεραμικών γλαστρών στην Κύπρο. Ακόμα ένα έργο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συνέπεια. Μέσα σε μόλις ένα μήνα κατασκευάσαμε και εγκαταστήσαμε το παρακάτω βαφείο, αποτελούμενο από φούρνο διαμπερή  τύπου ΒΟΧ, καμπίνα βαφής μονής όψεως, πιστόλι ηλεκτροστατικής βαφής και 4 καρότσια μεταφοράς γλαστρών. Και μάλιστα μια βδομάδα νωρίτερα από το συμφωνημένο χρόνο παράδοσης. Το  σημαντικότερο όλων: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ πελάτης

 
 
 
 

02/09/2016  Κατασκευή και τοποθέτηση σπαστού συστήματος εξαερισμού για την απορρόφηση καπναερίων στον χώρο εργασίας

 
 
 

26/08/2016  Κατασκευή αεροφράχτη στον πυθμένα ενός κυκλώνα για την συλλογή πριονιδίων μέσα σε μεγασάκκους
 
 
 

15/06/2016  Κατασκευή και εγκατάσταση πλυντηρίου τύπου TUNNEL με τρία στάδια, φωσφάτωση - απολάδωση - ξεπλύματος, με απιονισμένο νερό μέσω μπεκ.

 

 
 

30/05/2016  Στρατηγικής σημασίας συμφωνία με την Donaldson για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των φίλτρων - φυσιγγίων που κατασκευάζει. Η πρώτη παραγγελία αριθμεί 200τμχ και έπεται συνέχεια...

 

 


29/03/2016  Εξαγωγή στην Ιρλανδία 3 φιλτρομονάδων για την προσαρμογή τους σε καμπίνες αμμοβολής.

 

     

 


03/02/2016  Κατασκευή συγκροτήματος για τον καθαρισμό μεταλλικών πλακών και επαναβαφή με τεφλόν, αποτελούμενο από μια πιεστική αμμοβολή, ένα στεγνωτήριο και έναν φούρνο βαφής τεφλόν

 

     

 


16/01/2016  Εγκατάσταση ηλεκτροστατικής βαφής αποτελούμενη από καμπίνα βαφής διπλής όψεως, 2 ρομπότ με αυτόματα πιστόλια, κυκλώνα, τελικό φίλτρο, και επιμήκυνση του υπάρχοντος φούρνου κατά 3m.

 

     

 


07/01/2016  Εξαγωγή καμπίνας αμμοβολής για την χάραξη πάνω σε ποτήρια.

 

     

 


31/12/2015  Εγκατάσταση αμμοβολής, καμπίνας υγρής βαφής, 2 φούρνων ηλεκτροστατικής βαφής και ενός πιστολιού επιμετάλλωσης στον SWT για την βαφή εξαρτημάτων αγωνιστικών αυτοκινήτων όπως εξατμίσεις, χταπόδια, μπιέλε κλπ

 

     

 


20/11/2015  Κατασκευή για την intralot 2 θαλάμων MSC-110 για τον καθαρισμό Η/Υ από την σκόνη.

 

     

 


15/10/2015  Μας ζητήθηκε από εταιρία που κατασκευάζει τόνερ, μια μηχανή για να καθαρίζει τον γραφίτη ώστε να ανακατασκευαστούν. Το παρακάτω αποτέλεσμα άφησε πολύ ικανοποιημένο τον πελάτη.