Κατηγορίες

Μηχανήματα Αμμοβολής Αναρροφητικού Τύπου

Μηχανήματα Αμμοβολής Αναρροφητικού Τύπου

Οι καμπίνες αναρροφητικού τύπου είναι σχεδιασμένες για τον καθαρισμό κυρίως μικρών και μεσαίων αντικειμένων, για αφαίρεση σκουριάς και χρώματος, γυάλισμα ή προετοιμασια της επιφάνειας που πρόκειται να βαφτεί ή να γίνει επιμετάλλωση.

Τα τοιχώματα της αμμοβολής κατασκευάζονται από χοντρή λαμαρίνα 2mm η οποία είναι ηλεκτροστατικά βαμμένη σε μπεζ χρώμα.

Το υλικό αφού εκτοξευτεί από το πιστόλι πέφτει στον κώνο της καμπίνας. Στο χαμηλότερο σημείο του κώνου υπάρχει μια βαλβίδα μίξεως άμμου, η οποία σπρώχνει το υλικό προς την σωλήνα της άμμου. Η δύναμη της αναρρόφησης μπορεί να ρυθμιστεί από την βαλβίδα μίξεως άμμου. Το υλικό μέσω της σωλήνας καταλήγει στο πιστόλι αμμοβολής. Μία σωλήνα πεπ. αέρα είναι επίσης συνδεδεμένη στο πιστόλι. Πατώντας το ποδοπετάλι δίνουμε αέρα στην σωλήνα. Αυτό δημιουργεί τζιφάρι στην σωλήνα της άμμου, προκαλώντας την άνοδο του υλικού από τον κάδο στο πιστόλι.

Η απορρόφηση και κατακράτηση της σκόνης γίνεται από ξεχωριστή φιλτρομονάδα η οποία μπορεί να εγκατασταθεί στο πλαϊ ή πίσω από την αμμοβολή ή ακόμα και σε άλλο δωμάτιο. Ο καθαρισμός των φίλτρων γίνεται αυτόματα και τα υπολείμματα της αμμοβολής αποθηκεύονται σε ένα συρτάρι χωρίς την παραμικρή διαρροή σκόνης στο εργασιακό περιβάλλον.

Η παροχή πεπ. αέρα που απαιτείται κατά την αμμοβολή είναι γύρω στα 6 bar. Η ρύθμιση της πίεσης γίνεται μέσω ενός φιλτρορυθμιστή 1/2''. Για να πετύχουμε συνεχή ροή υλικού στην παραπάνω πίεση, απαιτείται ένα κομπρεσέρ τουλάχιστον 7,5ΗΡ.

Στο εργοστάσιό μας στον Ασπρόπυργο διαθέτουμε εγκατεστημένα μηχανήματα για επίδειξη, όπου μπορείτε να φέρετε τα προϊόντα σας και να τα δοκιμάσετε επί τόπου.